تاریخ انتشار: ۰۸:۱۱ - ۳۰ دی ۱۴۰۳

مهدیان: می‌خواهند با تشویق #آبدارچی اجتماعی‌سازی ترور را کلید بزنند

محسن مهدیان از رسیدن ترور به ایستگاه بلوغ گفت و نوشت: ممکن است سراغ مقیسه‌ها و رازینی‌ها بروند، اما هدف نهایی و فراترشان اثر ذهنی و ادراکی بر مردم است.

مهدیان: ترور قضات نمادین بود، هدف ترور مردم است | هشتگ آبدارچی جولان جاهلان است

رویداد۲۴| ترور قاضی مقیسه و رازینی از دیروز تا حالا با واکنش‌های بسیاری همراه بوده است. از محکوم کردن ترور گرفته تا تاکید بر اهمیت مقابله با نفوذ و .... محسن مهدیان؛ مدیرمسئول همشهری، اما در سرمقاله امروز از زاویه دیگری نگریسته است. 
او روند ترور در سال‌های اخیر را مرور کرده و از رسیدن آن به ایستگاه بلوغ می‌گوید.
او با اشاره به ترور‌های کور دهه ۶۰، ترور‌های هدفمند اوایل انقلاب، ترور‌های هوشمند دانشمندان هسته‌ای و فرماندهان نظامی به ترور بلوغ یافته رسیده و نوشته: «دشمن در نقطه بلوغ خود به ترور مومنین و مجاهدین رسید. ترور زائران مزار حاج‌قاسم و ترور در حرم امام و حرم رضوی و شاهچراغ و ترور جوانان بسیجی و...
دشمن متوجه شد قدرت اصلی این انقلاب فراتر از مسئولان و حتی نخبگان است و اصل این قدرت در اختیار جریان مجاهد و مومن است. هسته سخت نظام مومنین‌اند. کشتند و خون ریختند، اما طرفی نبستند».
وی افزوده است: «پنجم؛ ترور نهایی. دست آخر به این نتیجه رسیدند که مومنین و مجاهدین پیشرو هستند، اما قدرت این انقلاب در دل آحاد این مردم است. این مردم با همه تفاوت‌هایشان، اصل و اساس و ریشه قدرت در این کشور هستند. از این‌رو طی سال‌های گذشته هدف اصلی را متن مردم قرار دادند. علت اینکه از براندازی سیاسی عبور کردند و به تجزیه‌طلبی رسیدند نیز به همین دلیل است. اغتشاش ۱۴۰۱ را از این جهت مرور کنید.»
وی با طرح این سوال که «چطور ممکن است مردم را ترور کرد؟» نوشته: «هیچ‌یک از ترور‌های گذشته را کنار نگذاشتند، اما در هر دوره به میزان رشد مردم و کشور، شیوه ترور را ارتقا دادند و حالا ترور مردم را در دل ترور‌های ترکیبی دنبال می‌کنند؛ ترکیب ترور نرم و سخت. تکلیف ترور سخت روشن است، اما برای حذف مردم باید ترور نرم را نیز در پیش می‌گرفتند که ترور ادراکی مردم است. اینجاست که یکی از روش‌های ترور نرم و ادراکی، ترور نمادین است».
مهدیان ترور‌ها دیروز را در گروه ترور‌های نمادین قرار داده و نوشته: «ترور‌های نمادین در ادامه ترور توده‌ها و متن مردم است. ممکن است سراغ مقیسه‌ها و رازینی‌ها بروند، اما هدف نهایی و فراترشان اثر ذهنی و ادراکی بر مردم است. دشمنی که در میدان دستش خالی است حالا نیاز دارد که در اذهان مردم قدرت‌نمایی کند. اینجاست که سراغ بزرگانی می‌روند که حذف آنها اثر مضاعف و نمادین داشته باشد. رازینی و مقیسه، نماد شجاعت و تقابل تمام‌عیار با جریان نفوذ و ضدانقلاب و جریان ضدامنیتی طی ۴۰ سال گذشته بودند. حذف آنها پیامی روشن به کسانی است که از این مجاهدین قضایی زخم خورده‌اند یا در سایه هراس منفعل نشسته‌اند؛ حال آنکه دشمن بی‌اندازه به جولان این جاهلان نیازمند است. همین چند ساعت گذشته و پس از عملیات ترور را در رسانه‌های خارجی بررسی کنید و ببینید چطور پازل ترور را تکمیل می‌کنند تا مردم را نسبت به خادمان و حافظان امنیت بدبین کنند و با تشویق هشتگ آبدارچی، «اجتماعی‌سازی ترور» را کلید بزنند.»
او در پایان نوشته: «ارتقا و بلوغ ترور ترکیبی و عملیات تخریبی دشمن یک سوی ماجراست. سوی دیگر، قدرت مردم است. این قدرت ایران و انقلاب است که رشد و توسعه یافته است. فراموش نکنیم که پیچیده‌شدن رفتار دشمن به جهت عمیق‌تر‌شدن قدرت ایران و انقلاب است و‌گرنه دلیلی نداشت ترور کور دهه ۶۰ به ترور‌های مردمی و نمادین ارتقا یابد.»

خبر های مرتبط
خبر های مرتبط
برچسب ها: ترور ، قاضی ، همشهری
نظرات شما